Mežizstrādes tehnika, visā Latvijā

Drukāt

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokapstrādes uzņēmums Latvijā, Kokmateriālu izgatavošana pēc pasūtījuma, Zāģmateriāli, Kokmateriāli, Koka dēļi, Galdniecība, Gateris, Pirtiņa, Dārza mājiņas, māja, mājiņa, Koka sētas, Kotedžas, mājas, Nojumes, Jumti, Konstrukcijas, Celtniecība, būvniecība, Priede, Egle, Liepa, Bērzs, Apse, Melnalksnis, Baltalksnis, Ozols, Pirts

Virši AG, ZS

Ciskādi , Sakstagala pagasts, Rēzeknes nov. LV-4638
Apraksts:

"Virši AG" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar mežu iepirkšanu, cirsmu iepirkšanu, mežizstrādes darbiem un apaļkoku iepirkšanu. Piedāvājam arī kokvedēja pakalpojumus. Mežu īpašumu pirkšana, kokmateriālu pirkšana, apaļkoku pirkšana, zāģbaļķu pirkšana, zāģbaļķu mežistrādes pakalpojumi, koku zāģēšana, koku izvešana, hārvestera pakalpojumi, forvardera pakalpojumi, kokvedēju pakalpojumi, mežizstrādes tehnika. Izstrādā un realizē mežu. Darbojamies Vidzemes, Zemgales, Latgales reģionā.

SIA JAGUAR - Palīgs tavos darbos!

Drusti, Meistaru 6, Drustu pagasts, Smiltenes nov., LV-4132
Uzņēmums SIA "Jaguar" nāks palīgā tavos darbos!:

Nodarbojamies ar:

✓ Celtniecības un montāžas darbiem; ✓ Jumtu montāžas darbiem ✓ Ēku demontāžām / iekšdarbu demontāžu; ✓ Īpašumu apsaimniekošanu; ✓ Mežizstrādi / bīstamo koku zāģēšanu; ✓ Ar darbiem augstumā; ✓ Teritoriju uzkopšanu ; ✓ Metināšanas darbiem; ✓ Apkures katlu uzstādīšanu; ✓ Zāles pļaušanu; ✓ Sniega tīrīšanu no jumtiem; ✓ Sniedzam dažādus palīgdarbus jūsu uzņēmumā, objektā , teritorijā vai saimniecībā!  ✓ Pakalpojumus sniedzam ar savu tehniku un instrumentiem. Strādājam visā Latvijā un izskatam piedāvājumus arī darbiem ārzemēs.

Edmeka, SIA

Lielgabalu 35, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: SIA "EDMEKA" iepērk visā Latvijas teritorijā nekustamos īpašumus - mežus, lauksaimniecības zemes ar ēkām, ar apgrūtinājumiem. Meža īpašumus - gan izstrādātu, gan daļēji izstrādātu, gan kailcirtes. Sniedz mežizstrādes pakalpojumus: forvardera, kniebējgalvas, šķeldošanas pakalpojumi. Apauguma attīrīšana. Meža novērtēšanas pakalpojumi.

Baksijs, SIA, Kondicionieru remonts Vidzemē

Piebalgas 67, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Kondicionieru remonts Cēsīs. Kondicionieru uzpilde Cēsīs. Kondicionieri Cēsīs. Cēsis. Priekuļi. Limbaži. Rauna. Vidzeme. Valmiera. Sigulda. Auto remonts. Autoserviss. Riepu maiņa.

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

SIA Latvijas lauku atbalsta aģentūra ir nesen dibināts, strauji augošs uzņēmums, kurš radies ar finanšu sabiedrības ALTUM atbalstu un šobrīd ir izaudzis līdz nopietnam konkurentam visiem, kas nodarbojas ar mežizstrādi, apauguma novākšanu, meža stādīšanu un kopšanu. Uzņēmums ir iegādājies un vairāk nekā divus gadus pieslīpējis darbinieku pieredzi darbam ar harvesteru, ekskavatoru ar kniebējgalvu un meža izvedējtehniku. Mūsu panākumu atslēga ir spēja novērtēt mūsu darbiniekus un sadarbības partnerus, kā arī spēja ieklausīties un izprast mūsu klientu vēlmes, un ieteikt visizdevīgākos risinājumus.

Canis, SIA

Kolberģis , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Apraksts:

Mežizstrādes uzņēmums Alūksnē, Gulbenē, Balvos. SIA "Canis" galvenais darbības virziens ir mežizstrāde: koku zāģēšana, griešana, apauguma novākšana, celmu plēšana, apaļkoku, kokmateriālu pārvadājumi, ekskavatora pakalpojumi, zemes darbi. Cirsmu pirkšana. Mežu, meža pirkšana. Iepērkam mežus, cirsmas. Kokvedēja pakalpojumi. Kokvedēji. Kokvedējs. Hārvestera, forvardera pakalpojumi. Cirsmu izvešana. Mežizstrādes tehnika.

KL būvnieks, SIA

Rūpniecības 19, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Nodarbojamies ar dažādiem būvniecības, demontāžas darbiem, pārsvarā komunikācijas ūdens, kanalizācija, siltumtīkli, rakšanas un grunts pārvietošanas darbi. Uzņēmums patstāvīgi paplašina savu tehnikas klāstu ar kuru sniedzam dažādus zemes darbu pakalpojumus. Šogad iegādājāmies Augsnes Rekultivācijas frēzi.

Grantiņi 1, SIA

Gaujasrēveļi, "Kartona fabrika 2" , Rankas pagasts, Gulbenes nov. LV-4416
Apraksts:

"Grantiņi 1" ir viens no vadošajiem mežizstrādes uzņēmumiem Latvijā, kas ir sasniegts ar neatlaidīgu un mērķtiecīgu darbu, godprātīgu un lojālu attieksmi pret klientiem un sadarbības partneriem. Mūsu galvenie pakalpojumi: mežizstrāde, kokmateriālu transports, šķelda. Piedāvājam arī treileru, iekrāvēju un remontdarbnīcas pakalpojumus.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrādes pakalpojumi ✓ Tehnikas pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Izvedējtraktori mežizstrādei ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Telpu noma

 

Apraksts:

SIA "Javekss" dibināts kā mežizstrādes un kokapstrādes uzņēmums. Laikam ejot, uzņēmums ir attīstījies līdz loģistikas, mežu un citu nekustamo īpašumu finansēšanas, apsaimniekošanas, izstrādes un loģistikas uzņēmumam. Uzņēmumam ir pašam savas tehnikas vienības mežizstrādei, pārvadājumiem, pārkraušanai un citai kravu loģistikai. Piedāvājam autoevakuatora un ekskavatora pakalpojumus. Iznomājam noliktavu un ražošanas telpas Valmierā un citviet Latvijā. SIA "JAVEKSS" pērk mežus, cirsmas un zemi visā Latvijā.

BB skudras, SIA

Ozolu 11-3, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Par uzņēmumu: SIA “BB SKUDRAS” dibināta 2016. gadā. Mūsu saknes aizsāktas mežsaimniecībā. Augot esam veiksmīgi izveidojuši transporta nodaļu, kuras ceļi ved pa Skandināviju, Baltiju un Eiropu. Mūsu panākuma atslēga ir klientu apmierinātība par paveikto darbu.

MD tehnika, SIA

Brīvības 22a, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Mežkopības un mežizstrādes tehnika

DM Tehnika, SIA, Veikals

Vecumnieki, Rīgas 15a, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933

Ferrus, AS

Gramzdas 90, Rīga LV-1029
Mežizstrādes tehnika Alūksne, Mežizstrādes tehnika Aizkraukle, Mežizstrādes tehnika Balvi, Mežizstrādes , tehnika Madona, Mežizstrādes tehnika Ogre, Mežizstrādes tehnika Preiļi, Mežizstrādes tehnika Rīga, Mežizstrādes

Husqvarna, veikals

Celtnieku 5, Saldus, Saldus nov., LV-3801