Mežizstrādes tehnika, visā Latvijā

Drukāt

Baltyre Latvia SIA, Riepas - diski - kameras / veikals - noliktava - serviss

Aviācijas 8, Jelgava, LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltyre Latvia" ir viens no vadošajiem jaunu riepu, disku, kameru importētājiem un tirgotājiem Latvijā. Pie mums atradīsiet riepas:

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem; ✓ mežizstrādes tehnikai; ✓ industriālajai tehnikai; ✓ kravas mašīnām; ✓ vieglajām automašīnām un komerctransportam; ✓ motocikliem, kvadracikliem, mazajai dārza tehnikai.

Noliktavā Jelgavā pastāvīgi pieejams plašs preču sortiments, pieņemam individuālus pasūtījumus disku izgatavošanai atbilstoši jūsu tehnikai. Specializētā riepu servisā iespējams veikt riepu montāžu un remontu (arī vulkanizāciju) izmērā no 4" līdz 61". Preci ērti pasūtīt internetveikalā, nodrošinām piegādi Latvijā 1 darba dienas laikā.

Gaboteh, SIA, Traktortehnikas, Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgus laukums 15, Subate, Augšdaugavas nov., LV-5471
Mūsu sortimentā ir:: ✓ augsnes apstrādes tehnika ✓ pļaujmašīnas ✓ pļaujmašīnas-smalcinātāji ✓ miglotāji ✓ iekrāvēji ✓ kartupeļu racēji ✓ kartupeļu šķirotāji ✓ betonmaisītāji ✓ graudu šneks ✓ barības dalītāji ✓ piekabes un daudz dažādas traktortehnikas. 

Revor, SIA

Brīvības 117A, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ STIHL akumulatora ierīces ✓ Motorzāģi ✓ Motorizkaptis un krūmgrieži ✓ iMow zāles pļaušanas roboti ✓ Zāles pļāvēji ✓ Dārza traktori ✓ Zālāja skarifikatori ✓ Dzīvžoga škēres ✓ Dārza smalcinātāji ✓ Kultivatori ✓ Pūtēji ✓ Tīrīšanas ierīces ✓ Aizardzības līdzekļi ✓ Betona zāģi un iekārtas ✓ Smidzināšanas iekārtas ✓ Zemes urbšanas iekārtas un darbarīki

AA apjoms, SIA

"Dārznieki" , Lejasciema pagasts, Gulbenes nov., LV-4412
Apraksts:

SIA "AA Apjoms" izkopj no kokiem un krūmiem aizaugušas platības. Pērkam cirsmas, veicam meža apsaimniekošanu, mežizstrādes pakalpojumi Vidzemē un Ziemeļlatgalē.

Ripo DL, SIA, Veikals

Vītolu 12, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
daļas, velo, velosipēds, zāģu eļļa, trimmera aukla, trimmeris, pļāvējs, disks, zāģis, lauksaimniecības tehnika

Vecvagari M, SIA

Dzirnavu 13, Saldus, Saldus nov., LV-3801
SIA "Vecvagari M" darbības virzieni:: ✓ Mežizstrāde (sortimentu sagatavošana pievešana) ✓ Kokmateriālu pārvadājuma pakalpojums ✓ Smagsvara treilera pakalpojums ✓ Meža mašīnu remonts, metālapstrāde

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Ganību 25-29, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Rīgas 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Baltic Agro Machinery, SIA, Reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jēkabpilī

"Asniņi" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov. LV-5204
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

Baltic Agro Machinery, SIA, Zemgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jelgavā

Rubeņu ceļš 46c, Jelgava LV-3002
(Kobelco, Kubota, Grove) Mežizstrādes tehnika - jauna un lietota: harvesteri, forvarderi, ekskavatori, Piedāvājam arī celtniecības tehnikas nomu, kā arī lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes

Baltic Agro Machinery, SIA, Latgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Rēzeknē

"Pirmās upmalas" , Lejas Ančupāni, Rēzeknes nov.
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Rēzeknes servisa centrs ir atvērts 2018. gada sākumā. Laipni lūdzam!

Baltic Agro Machinery, SIA, Vidzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Valmierā

Mūrmuižas 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Lauksaimniecības tehnika. Lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu tirdzniecība. Lauksaimniecība: Traktori: Claas, Graudu kombaini: Claas. Arkli: Lemken. Sējmašīnas. Pļaujmašīnas. Rituļu preses, rulonu ietinēji. Minerālmēslu izkliedētājs, (izkliedētāji). SIA Baltic Agro Machinery

Baltic Agro Machinery, SIA, Kurzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Kuldīgā

"Tornīši" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

AS INGRID D, Veikals Meža dārzs

Turpinām strādāt klātienē!
Jaunā 29, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Labākās cenas, pasaules vadošo zīmolu motorzāģi - Husqvarna, dārza tehnika, profesionālie elektro rokas instrumenti un mājsaimniecības preces, zāģi Fiskar. Nodrošinām garantijas un pēc garantijas remontus. Talsi, Talsos.

AS „INGRID D”

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)

NB59, SIA, Dārza un meža tehnikas veikals-serviss

Biķernieku 59, Rīga, LV-1039
Apraksts: Piedāvājam zāles pļāvējus, krūmgriežus, zāliena aeratorus, zemes frēzes, motorzāģus un sniega frēzes, dārza tehnika un aprīkojums. Veicam kvalitatīvu dārza tehnikas remontu, apkopi.

Ligzdiņas AJ, SIA

"Ligzdiņas" , Apes pagasts, Smiltenes nov. LV-4337
Apraksts:

Mežizstrādes pakalpojumi Vidzemē: zāģēšana, pievešana, kokmateriālu realizācija. Mežu kopšana, stādīšana. Mežu, cirsmu pirkšana.

AiVi, SIA

K.Valdemāra 128 k.2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA "AiVi" ir uzņēmums, kas sekmīgi darbojas kopš 1991. gada. Uzņēmuma pamata darbības virzieni ir sadzīves tehnikas, meža, dārza un parku apkopes tehnikas mazumtirdzniecība, kā arī tehnikas servisa pakalpojumu sniegšana. Uzņēmumu labi raksturo vēlme sniegt klientiem vislabāko apkalpošanas profesionalitāti un kvalitāti. To labi pierāda jau 27 gadu veiksmīga darbības pieredze un neapstāšanās pie padarītā. No 2010. gada 11. oktobra uzņēmums ir atvēris jaunu tirdzniecības centru apvienojot tajā pazīstamākos zīmolus un kvalitatīvāko tehniku AEG, Electrolux, Zanussi, Philips un Husqvarna preces vienuviet, paplašinot šo preču sortimentu un pakalpojumu servisu. Tagad droši varam saukties par Kurzemē lielāko sadzīves, meža, dārza tehnikas tirdzniecības un servisa centru! Visi ceļi ved uz Talsiem, Kr.Valdemāra ielu 128. Tagad arī www.aivi.lv

R Saltus, SIA

"Lieplejas" , Vārves pagasts, Ventspils nov. LV-3623
Apraksts: SIA "R Saltus" ir Latvijas uzņēmums no Ventspils novada ar 100% vietējo kapitālu. Veicam pilnu mežsaimniecības ciklu - sākot ar mežizstrādi un koksnes realizāciju līdz pat meža atjaunošanai. Mūsu darbinieku daudzgadējā pieredze mežsaimniecībā un mežizstrādē, kā arī atbilstoša izglītība ļauj mums būt par konkurētspējīgu un strauji augošu uzņēmumu savā nozarē. Sadarbojamies ar visiem lielākajiem mežsaimniecības nozares uzņēmumiem Latvijā. Smilts un grants tirdzniecība. Pārdodam smilti un granti no karjera „Irškalni”, Ugāles pagastā, Ventspils nov.